Közösségi oldalak

Sport

Egy védelmi hiba miatt nem jutott pont a Körösladánynak

Tavaszi hazai veretlenségét veszítette el vasárnap a Körösladány MSK labdarúgócsapata. A Sényő tovább folytatta jó szereplését az NBIII-ban, Kapacina Kevin triplájával elvitte az összes pontot Körösladányból. A sárrétiek a 24. játéknapon az idén még veretlen Sényőt fogadták, amely igazolta előzetes jó hírét, és egy mesterhármassal vitte el a három pontot, emberhátrányból megszerezve a győztes találatot.

Körösladány–Sényő-Carnifex FC 2–3 (2–2)
Körösladány
Vezette: Kovács T.
Gólszerző: Farkas J. (15.), Czirok (18.), illetve Kapacina K. (11., 31., 85.).
Piros lap: Farkas M (69.).

Körösladány: Kertész – Ruzsa, Wéber, Farkas J. (Csicsely), Zelenyánszki, Czirok, Papp, Pusztai, Cservenák (Szántó), Talpaló, Malkócs (Burai). Edző: Ekker Attila.

Sényő: Gagyi – Klepács, Márton, Kapacina K., Kovács, Farkas, Lizá (Vámos), Nagy, Sztankó (Jócsák), Kapacina V. (Fenyőfalvi), Orosz. Edzők: Fiumei Viktor, Imrő László.

Ekker Attila: – Mindenképpen győzni szerettünk volna, a mérkőzés egészében erre játszottunk. A kiállítás után érthetetlen módon türelmetlenné váltunk és rossz megoldásokat választottunk. A vereség ellenére sem mondtunk le arról, hogy meglepetést okozzunk az évben, az eddigi pontjaink közül egyet sem kaptunk ajándékba. Harcolni fogunk azért, hogy a saját elvárásainknak megfeleljünk.

Imrő László: – Az első félidőben jól oldottuk meg a feladatunkat, nyílt játék folyt a pályán. A kiállítás után azonban változtatnunk kellett, az eredmény megóvására törekedtünk. Pontrúgásból volt egy lehetőségünk, amelyet ki is használtunk. Annak a Körösladánynak az otthonában rúgtunk három gólt, amely eddig csupán kilencet kapott hazai környezetben.

Videó: Sportklub