Közösségi oldalak

Sport

Döntetlent játszott a nyári első felkészülési mérkőzésén a Füzesgyarmat

Döntetlenre zárta a nyári első felkészülési mérkőzését a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata, amely a szombat délelőtti hazai rendezésű 90 perc során 1–1-re végzett a szintén harmadosztályú Hódmezővásárhellyel.

A hazaiak alapcsapatának fél tucat tagja felmentést kapott a találkozóról, a szakmai stáb az új fiúk és a próbázók egyéni képességeire volt kíváncsiak az egyhetes közös munka végén. A mérkőzés első negyede kifejezetten rosszul nézett ki hazai szemszögből nézve, Tapiska gólja mellett büntetőt és két ziccert is elhibáztak a vendégek. Az ivószünet után valamivel kiegyenlítettebb lett a játék, a fordulatot azonban a térfélcsere hozta meg.

A folyamatos cserék a gyarmatiaknak kedveztek, akik egy pontrúgás után egyenlítettek, sőt a győztes gól bevitelére is lehetőségük nyílott, de a támadójuknak leküzdhetetlen akadályt jelentett a gólvonaltól őt elválasztó félméteres távolság. A sárréti gárda legközelebb jövő szombaton tesztel, amikor is a Karcagot fogadja.

A rutinos Raducu Sorin (3) remekül fogta össze az új társakat. Fotó: Erdős Csaba

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Hódmezővásárhelyi FC 1–1 (0–1)
Füzesgyarmat, 100 néző
Vezette: Bálint.
Gólszerző: Urbanowski, ill. Tapiska.

Füzesgyarmat: Zsibrita – Bajor, Raducu, Vasziljevics, Pataki – Bódis – Orovecz, Pohl, Kis Sz., Szilágyi M. – Popescu. Játszott még: Nagy N., Urbanowski, Szabó B., Kiss G., Virág, Novák, Már, Ökrös. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Boros Tibor: – Mindenki megkapta a saját posztjához kapcsolódó instrukciót. Számomra mindig nagyon fontos az első benyomás, ez alapján kijelenthetem, hogy több játékosunkban is komoly potenciál van. Ahhoz mérten, hogy nem ismerjük még egymást, vállalható volt a mai produktum.

Bmsextra