Közösségi oldalak

Hírek

Döntetlen a Pécs ellen a Kórház utcában

Megmaradt „olaszos csapatnak” a Békéscsaba 1912 Előre, amely az NB II-es labdarúgó-bajnokság vasárnapi fordulójában zsinórban a negyedik, összességében a nyolcadik döntetlenjét érte el. A lilák a 15. játéknapon a négyes nyerő szériával érkező Péccsel osztoztak meg a pontokon, amely igazolta az utóbbi hetekben szerzett jóhírét.

73. perc: Futó jobb oldali nagy bedobását Czinanó öklözni szerette volna Rácz és Kónya között, de a levegőbe bokszolt, így a labda Katona elé került, aki az ötösről az üresen maradt kapuba fejelt, 0–1.
82. perc: Rácz „tüntette el” a kapu előterében Lukácsot, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. Pantovics bal sarokba helyezett labdáját Helesfay kiütötte, de a labda éppen a végrehajtóhoz pattant,és fejjel már nem hibázott, 1–1.

Fotó: Such Tamás

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre–Pécsi MFC 1–1 (0–0)
Békéscsaba, 420 néző
Vezette: Nazsa Tamás (Horváth Róbert, Tőkés Róbert).
Gólszerző: Pantovics (83.), ill. Katona (73.).
Sárga lap: Hodonicki (31.), Bora (40.), Nagy S. (53.), ill. Sági (28.), Rácz L. (37.), Futó (56.), Svedjuk (79.), Hegedűs (89.).

Békéscsaba: Czinanó – Nagy S. (Zvara, 61.), Farkas M., Bora, Fazekas (Sipos, 81.), Kitl – Hodonicki (Horváth P., 61.), Király, Szabó P. – Lukács R. (Ilyés, 85.), Pantovics. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
Pécs: Helesfay – Sági (Grabant, 70.), Rácz L., Dávid, Katona – Kónya, Futó, Hursán (Svedjuk, 46.), Hegedűs – Tihanyi (Bíró, 42.), Adamcsek. Vezetőedző: Vas László.

Schindler Szabolcs: –

Vas László: – Végig irányítottuk a mérkőzést, begyötörtünk egy gólt, lehetőségünk volt újabbak szerzésére, ehelyett egyenlített az ellenfél, azután pedig örülnünk kellett a döntetlennek. Ha bátrabbak vagyunk, nagyobb önbizalommal játszunk, akkor sikerrel járhattunk volna, de ez ma elmaradt.