Közösségi oldalak

Sport

Csabai kick-box sikerek Kecelen!

A kick-box ringesek világában gyakran rendeznek színvonalas gálákat, ahol emlékezetes és izgalmas mérkőzésekkel teremtenek jó hangulatot a rendszerint szép számú nézőközönség körében. Kecelen rendezték meg a VII. Vikker Dániel emlékgálát, melyen Békéscsabáról a békéscsabai JALTE – Energy Gym két versenyzője vett részt.

Hricsovinyi Károly tanítványai most sem vallottak szégyent, hiszen mind a két versenyzője győzelmet aratott. Lipták Bence K-1 szabályrendszerben 75 kg-ban mérkőzött, debreceni ellenfelével Litvák Leventével. Bencének ez volt az első mérkőzése, melyen betartva az edzői utasításokat egyhangú pontozással nyert meg, ami feltétlenül biztató a jövőre nézve.

Kis Norbert győzelme

A másik versenyző Kis Norbert volt a K-1,84 kg-os súlycsoportban, aki hosszú kihagyás után ( 8 év ) tért vissza a ringbe, profi K-1 szabályrendszerben, a kecskeméti Romsics Ádám ellen. Norbin nem nagyon látszott a „ringrozsda”, a találkozót végig irányítva kétszer is padlóra küldte tapasztalt ellenfelét az első menetben egy bal horog, majd a harmadik menetben egy térd találat következtében, így egyhangú pontozással nyerte a találkozót.

A gálát remek hangulat és telt ház jellemezte, köszönhetően Vancsik Nándor keceli edzőnek és Kispál Balázs szervezőnek. Természetesen ebben része volt a felkészült versenyzőknek, s a felkészítő edzőknek is!