Brlázs Gábor: Kicsit fáradtabban mozogtunk, de így is hasznos volt a mérkőzés!

A megye I. osztályú bajnokság listavezetőjével tesztelt szerda este a Békéscsaba 1912 Előre II labdarúgócsapata. A körösladányiak kezdettől nyílt küzdelemre késztették Brlázs Gábor alakulatát, aki 20 játékosnak is lehetőséget adott.


Brlázs Gábor edző az akadémista fiataloknak szavazott bizalmat az első félidőben, akik kiegyenlített játékot vívtak a Ladánnyal. A félidő egyetlen gólja a 18. percben esett, egy kijátszott helyzetet váltottak be a vendégek.
A szünetben gyakorlatilag sort cserélt a lila-fehér gárda, amely kezdeményezőbb lett, de megérezte a belső védelme hiányát, így akadtak lehetőségek a ladányiak előtt is, akik még kapufát is lőttek Wéber révén. Végül a feljavuló helyzetkihasználás hozta meg a fordítást a házigazdáknak.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre II–Körösladány MSK 3–2 (0–1)
Békéscsaba
Gólszerző: Mágocsi 2, Pap Sz., ill. Csicsely, Kisari.

Békéscsaba: Krnács – Farkas Á., Bacsa, Sipaki, Mikló – Marik, Hodonicki, Borbély, Korógyi – Mágocsi Bence, Cservenák. Játszott még: Tóth A., Oláh Á., Zelik, Balog Zs., Kasik, Pap Sz., Styecz, Bónus, Varga T. Vezetőedző: Brlázs István Gábor.

Körösladány: Farkas Zs. – Malkócs, Wéber, Ruzsa, Szántó – Csicsely, Zelenyánszki, Papp Zs. – Czirok, Farkas J., Burai. Játszott még: Szabó Á., Murvai, Kisari, Vajda, Almási. Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián.

Brlázs Gábor: – Kicsit fáradtabban mozogtunk a hét eleji edzések hatására, de így is hasznos volt a mérkőzés.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!