Közösségi oldalak

Sport

A végén szerezte a győztes találatot a DEAC

Kettő héttel a bajnokság tavaszi rajtja előtt erős harmadosztályú riválissal tesztelt a Körösladány MSK NB III.-as labdarúgócsapata. A sárréti kék-fehérek az Észak-keleti csoportban érdekelt DEAC otthonában szenvedték el az első téli vereségüket egy hajrában kapott gól végett.

Nehezen találta meg a játék ritmusát a vendégcsapat, hamar hátrányba is került, de azután átvette az irányítást, többet birtokolta a labdát és helyzetekig is eljutott. Szünet után kezdetben a házigazdák veszélyeztettek többet. Talpalló Norbert találata – a balösszekötő helyéről lőtt a hosszú sarokba – azonban visszaadta a lendületet a ladányiak számára. Változatos játék folyt, mindkét csapatnak volt lehetősége a vezetést megszerezni, ami végül egy szögletrúgás után az egyetemistáknak sikerült.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés

Debreceni EAC–Körösladány MSK 2–1 (1–0)
Debrecen.
Gólszerző: Tochukwu (9.), Soltész (86.), ill. Talpalló N. (61.).

DEAC: Tóth D. – Sándor, Herczku, Vincze Á., Jankelic, Soltész, Papp G. B., Lénárt, Szabó Le., Rauf, Tochukwu. Játszott még: Szalóki, Korhut, Kelemen, Nagy A. Edző: Urbin Péter.

Körösladány: Kertész – Malkócs, Raducu, Wéber, Krajcsó, Sztankó, Czirok, Geiger, Farkas J., Zelenyánszki, Talpalló N. Játszott még: Selmeczi-Tóth, Bakk, Ruzsa, Kovács Zs., Szántó, Szabó Lá., Rajsli, Csicsely. Vezetőedző: Ekker Attila.

Ekker Attila: – Jó iramú mérkőzést játszottunk egy dinamikus csapat ellen. Pontatlanul kezdtünk, de negyedóra múltán át tudtuk venni a játék irányítását. A második félidőben ismét nehezen talált magára a csapat, ennek ellenére próbáltunk végig győzelemre játszani. Most még megbocsátható, hogy a végén pontrúgásból betalált az ellenfél, a következő hét végére viszont pontosabb játékot és több focit várunk el a fiúktól.

B.M.