Közösségi oldalak

Sport

A döntetlen igazságosabb lett volna

Fotó: Erdős Norman

Továbbra is balszerencsés a Hajdúszoboszló ellen a füzesgyarmati NB III-as labdarúgócsapat. A hajdúsági együttes a pontvadászat harmadik körének vasárnapi mérkőzésén hátrányból fordítva vitte el a három pontot a sárréti városból.

Változatos mezőnyjáték közepette pergett le az első félidő első fele, ám ekkor egy mintaszerű jobb oldali támadás végén Szilágyi érkezett egy középre tett labdára és az ötösről zavartalanul lőtt a kapuba. A vendégeket nem zavarta meg a bekapott találat és tíz minutával később egy kapu előtti kavarodás végén kiegyenlítettek. Továbbra is a ledolgozták a hátrányukat.

A második félidőben inkább a Szoboszló kezdeményezett, de a vezető góljához kellett a hazai védők hibasorozata is. Volt még egy ígéretes szabadrúgásuk a 75. percben, amikor a labda a felső lécen csattant. A hazaiak előtt is akadt lehetőség az egyenlítésre, de ekkor már billent a pálya a vendégek javára, akik minden kétes szituációnál kedvezményezettek voltak.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Hajdúszoboszlói SE 1–2 (1–1)
Füzesgyarmat, 200 néző
Vezette: Sándor Csaba (Benkő Róbert, Sztányi Tibor).
Gólszerző: Szilágyi (23.), ill. Nagy R. K. (33.), Karacs (69.).

Füzesgyarmat: Fildan – Achim Á., Raducu, Vasziljevics, Toca – Oltean (Bódis, 69.) – Achim S. (Cigan, 69.), Kis Sz. (Orovecz, 89.), Pataki (Szabó B., 79.) – Popescu, Szilágyi J. M. (Kiss G., 69.). Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Hajdúszoboszló: Mészáros D. – Lénárt (Karika, 72.), Vincze, Barnucz, Mészáros N. (Karacs, 57.) – Berdó, Nagy R. K., Szathmári, Constantinescu (Sütő, 87.) – Kónya, Czene. Vezetőedző: Szűcs Sándor.

Boros Tibor: – Ezen a mérkőzésen semmi sem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Nem játszottunk jól, a sportszerűségünkből kaptunk gólt, a lecserélésre váró játékosaink összehozták a második találatot, illetve az ellenfél is hatékonyabb volt. Ezen felül volt még egy személy, akinek sokat köszönhet a vendégcsapat.

Videó: Sportklub