Közösségi oldalak

Kultúra

Elindult a regisztráció és jegyvásárlás a gyulai Szélrózsa evangélikus ifjúsági találkozóra

Május 12-től június 19-ig lehet előzetesen jegyet vásárolni a Magyarországi Evangélikus Egyház legnagyobb ifjúsági eseményére, a Szélrózsára. A 2022. július 13. és 17. között Gyulán megrendezésre kerülő ifjúsági találkozó négy év kihagyás után vár ismét minden érdeklődőt!

A Szélrózsa Evangélikus Ifjúsági találkozó több mint 25 évvelezelőttevangélikus fiatalok kezdeményezésérejöttlétre a Magyarországi Evangélikus Egyház ernyője alatt. Az országosszintű keresztyénnagytalálkozó akkor Magyarországonegyedülálló volt. Már az első alka- lommal is többszáz fiatal sereglett Váraljára, azóta pedig minden másodikévnyarán, immártöbbezresközönséggel rendezik meg a MagyarországiEvangélikusEgyház egyik legnagyobb eseményét. Az áhítatok, előadások, kerekasztal-beszélgetések, többszínpadonzajló koncertek mellett számtalan sportverseny, ügyességi vagy szellemi játékok, kézműves-foglalkozások, kulturális programok biztosítják a fesztiválhangulatot.

A fesztivál mind regionálisan, mind pedig országosanegyedülálló. Programjainkat úgyállítjukössze, hogy a résztvevőkhitükmegélése mellett értékteremtő szórakoztató ésismeretterjesztő élményekbenegyarántrészesüljenek.

Minden Szélrózsamáshelyszínenkerülmegrendezésre, és minden találkozónaksajátmottója van, amely az ötnapos program gerincét adja. A 2022-es gyulai fesztivál– Lukácsevangéliuma 17. fejezetének 21. verse alapján – a Közöttetek van üzenetreépül majd.

A június 19-ig tartó online regisztrációs időszakban a napi gyermekjegy (4–14 év*) 2 500 Ft, a középiskolásjegy (14–18 év**) 3 000 Ft, a felnőttjegy (18 év felett) 4 000 Ft, a heti gyermekjegy (4–14 év*) 8 000 Ft, a középiskolásjegy (14–18 év**) 11 000 Ft, a felnőttjegy (18 év felett) pedig 14 000 Ft. Az online regisztrációs felület itt érhető el.

Az étkezési lehetőségekkel és a Szélrózsa-vonattal kapcsolatban a regisztrációs felületen található további információ. Az ingyenes sátrazási lehetőség igénybevételét szintén ezen a felületen lehet jelezni, azonban idén fizetős szálláshely foglalására a regisztráció keretében nincs lehetőség, ezt mindenkinek egyénileg szükséges intéznie.A következő hetekbena találkozó programjai is folyamatosan feltöltésre kerülnek a Szélrózsa honlapján. A Szélrózsa a Magyarországi Evangélikus Egyház ifjúsági fesztiválja, sokak számára a nyár fénypontja minden második évben.

*A 2022. július 13-án 4. életévét még be nem töltött gyerekek számára a belépés ingyenes, de regisztrációköteles.

**2022. július 13-án már betöltötte a 14. életévét, de még nem múlt el 18 éves.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!