Közösségi oldalak

Hírek

Újabb hidegfront közeledik

Szombat keleten, északkeleten a köd napközben is megmaradhat. Ezeken a tájakon ködszitálás, ónos szitálás, hószállingózás kialakulhat, máshol azonban sok napsütésre lehet készülni. Az északnyugati szél a keleti tájak kivételével többfelé élénk, néhol erős lesz. Kora délután a párás, ködös keleti, északkeleti tájakon -2, 0, máshol 3-8 fokot mérhetünk.

Vasárnap hajnalra már nagy területen képződhet pára, köd, zúzmarás köd, ami keleten délután is megmaradhat. Máshol a köd feloszlása után a napsütést főként délután zavarhatja meg erősebb felhősödés, de csapadék nem várható. Mérsékelt marad a délies szél. Hajnalban -12, -1, napközben -2 és +7 fokra van kilátás.

Hétfőn erős, viharos széllel hidegfront éri el az országot. Záporok érkeznek, hajnalban a Dunántúlon, este északkeleten havas eső, hózápor fogmájában hullhat csapadék. Reggel -7, +2, napközben 3-10 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden erős fagyra már nem kell számítani, napközben pedig napos, enyhe idő várható.

Szerdán fagyos reggel, változóan felhős-napos, enyhe délután jön. Számottevő csapadék nem várható. Átmenetileg a szél is csillapodik, emiatt viszont ködös lehet a reggel.

Csütörtökön itt az újabb hidegfront.

Időkép