Közösségi oldalak

Hírek

Több ismert békéscsabai állt ki Miklós Attila mellett

Mi, békéscsaba és környéki ellenzékiek arra készülünk, hogy egy igazságosabb Magyarországot építhessünk. Ez azonban csak akkor sikerülhet, ha helyben is legyőzzük a Fidesz jelöltjét, és erre most nyílik lehetőség, új helyzet van. Az ellenzéki erők összefogtak és az előválasztás során a jobboldali értékekre támaszkodó Jobbik és a baloldali értékekre építő MSZP is állít képviselőjelöltet.

Miklós Attila

Mindkét párt két sikeres politikust indít. A Jobbik jelöltje Stummer János, az MSZP- Párbeszéd jelöltje Miklós Attila. Kettejük közül kerül ki helyben a Fidesz jelöltjének kihívója. Meggyőződésünk, hogy az egyesült ellenzék jelöltje akkor lehet sikeres, ha a helyi problémákat naprakészen ismeri, hiszen győzelem esetén csak így képviselhet érdemben minket a Parlamentben. Nem kell bizonygatnunk, hogy Békéscsaba és környéke hátrányos helyzetben van, sok sebből vérzik. Egy Orbán utáni világban az tudja ezekre felhívni a figyelmet, képviselni az itt élőket, aki maga is
itt küzdött és küzd az itt élőkért. Ő Miklós Attila.

A kistérségi korrupciós ügy, a szétlopott vasúti beruházás, vagy a fényesi környezetszennyezés mind olyan ügyek, ahol a helyismeret mellett kérlelhetetlenül, megalkuvásmentes küzdelemmel vett részt. Ő az, aki évek óta adománygyűjtéseket szervez az arra rászorultaknak, aki bármerre járva meghallgatja a polgárok ügyes bajos dolgait és mindent megmozdít, hogy segítsen. Itt jár és itt él köztünk, megállíthatjuk az utcán, nap mint nap találkozunk vele. Ő a csabai csípős, akire a Fidesz politikusai nem tudnak sarat dobálni (már megtették volna, ne legyen senkinek erről kétsége), akinek egyetemista és munkahelyi múltjában sem találnak érdemi támadnivalót.

Nekünk olyan képviselőre van szükségünk, akit nem csak a tv-ben és a facebookon látunk. Az itt élőket kell szolgálni, nem a „nagypolitika” érdekeit. Miklós Attila jó jelöltje a változást akaróknak. Fiatal, képzett szakember, velünk él, tapasztalt helyi politikus. Egy évtizede aktív résztvevője a helyi közéletnek és az önkormányzatnak. Értelmes programja van Békéscsaba és környéke gazdasági-társadalmi megújítására. Felkészültsége, tevékenysége és tapasztalatai alapján egy olyan tehetséges fiatal politikusnak tartjuk, akinek érdemes esélyt adni. Tudjuk, hogy választási győzelme megbékélést és egységet fog teremteni a helyi társadalomban is.

Mi ezért szavazunk Miklós Attilára! Kérjük, vegyenek részt az előválasztáson, szavazzanak Önök Miklós Attilára!

Diószeginé Farkas Viktória Ifjúsági és Sportbizottság tagja, K. A. nővér, Eiler Tibor közgazdász, dr. Köteles Lajos társadalom-kutató, Fehér Zsolt közalkalmazott, dr. König János fogorvos, dr. Fülöp Zoltán jogtanácsos, Mihalik Éva nyugdíjas, Fülöp Csaba közgazdász, Nika István Magyar Dolgozók Szakszervezete elnökségi tag, Gregor László tanár, harcművész, dr. Rakonczai Zsolt ügyvéd, dr. Gyucha Attila régészprofesszor, Unyatinszki Anikó egyetemi hallgató, Hrabovszi György igazgató