Közösségi oldalaink

Hírek

Tizenhat értetlen piás sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök Békés megyében

Békés megyében az elmúlt héten tizenhat ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök. Hatan kerékpárral, tízen gépi meghajtású járművel közlekedtek.

Nagybánhegyesen, az Október 6. utcában 2022. január 11-én 13 óra körül ellenőriztek a rendőrjárőrök egy személygépkocsi-vezetőt. Az igazoltatáskor megállapították, hogy az 54 éves nagybánhegyesi férfinak nincs jogosítványa.


A helyszínen történt szonda alkoholfogyasztást jelzett nála és a további mérések is igazolták azt, hogy ittasan közlekedett. A büntetőeljárás megindítása mellett, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a férfit szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés miatt a rendőrök bíróság elé állították – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elmúlt hét megváltozott időjárási körülményei így is megpróbáltatások elé állították a járművezetőket, ne kockáztassanak, ne sodorják veszélybe magukat és másokat se azzal, hogy ittasan ülnek a volán mögé! Egy hosszabb út előtt, fordítsanak nagy hangsúlyt a pihenésre, szeszes italt már előző nap ne vagy csak mértékkel fogyasszanak!

… hogy mindenki hazaérjen!

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!