Közösségi oldalak

Hírek

EMA: Gyengíthetik az immunrendszert az emlékeztető COVID oltások!

Gyengíthetik az immunrendszert és kifáraszthatják az embereket a négyhavonta megismételt megerősítő oltások – figyelmeztetett az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) a portfolio.hu beszámolója szerint. A megerősítő oltásokat be lehet adni egyszer vagy talán kétszer, de ez nem olyasmi, amit állandóan meg kellene ismételni – fogalmazott Marco Cavaleri, az EMA vakcinastratégiáért felelős igazgatója, miután több ország már a második megerősítő oltás bevezetését fontolgatja, sőt Izraelben már meg is kezdődött a negyedik oltások beadása.

Az EMA azt javasolja, hogy az egyes országok inkább a hideg évszakok beköszöntéhez kössék az újabb koronavírus elleni oltásokat, ahogy az influenza elleni oltásoknál is történik.

Az is kiderült, hogy a hatóság legkorábban áprilisban hagyhat jóvá specifikus vírusvariáns, vagyis az omikron elleni vakcinát.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!