Közösségi oldalak

Hírek

Telefont és táskát akart elvenni egy vendégtől egy férfi Orosházán

Orosházán, egy cukrászda teraszán akarta elvinni egy férfi egy nő telefonját és kézi táskáját. Amikor a nő és az egyik vendég megpróbálta visszavenni tőle azokat, erőszakosan viselkedett. A rendőrök a helyszín közelében elfogták az ittas férfit, aki ellen rablás gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak és őrizetbe vették.

Az egyik vendégtől akarta elvenni a mobiltelefonját egy férfi 2021. május 3-án 15 óra 45 perc körül Orosházán, egy cukrászda teraszán. A készülék tulajdonosa látta, hogy mi fog történni, ezért megfogta a telefonját. Ekkor a mobileszközt az ittas férfi ki akarta tépni a nő kezéből, de a készülék a földre esett. Ezután a nő kézitáskáját vette magához. Észrevette ezt egy másik vendég, aki a nő segítségére sietett és sikerült visszaszereznie a táskát.

Harmadjára újból a telefont vette el, de a készülék tulajdonosa és a másik vendég együttesen vissza tudták venni az erőszakosan viselkedő férfitól. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 31 éves orosházi férfit a rendőrök a bejelentés után néhány perc alatt a helyszín közelében elfogták. Az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói rablás elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást ellene és őrizetbe vették.