Közösségi oldalaink

Hírek

Kábítószerrel bukott meg egy német férfi Békéscsabán

Egy német férfit igazoltattak a rendőrök Békéscsabán. Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála, és a gyorsteszt eredménye is pozitív lett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kábítószer birtoklás bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 29 éves férfit, akit Békéscsabán, a vasútállomás váróterméből 2021. január 6-án 21 óra 45 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök. A német férfi ruházatában növényi törmeléket találtak, és a rendőrkapitányságon végzett gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála.

A rendőrség a lefoglalt anyag hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatta meg, a vizsgálat eredménye szerint a szárított törmelék kábítószert tartalmazott. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!