Közösségi oldalak

Hírek

Szabálysértést és a gyanú szerint bűncselekményt elkövető közlekedőkkel szemben intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2022. január 9-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vett egy gyulai nőt. A rendőrök 2022. január 10-én 0 óra után néhány perccel állították le és igazoltatták Békéscsabán. Személygépkocsit vezetett, de az ellenőrzéskor kiderült, hogy nincs jogosítványa. A rendőrkapitányság munkatársai a 38 éves nőt három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Két férfivel szemben intézkedtek a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának rendőrei 2022. január 9-én dél körül Kunágotán, a Rákóczi utcában. Egy autóban ültek, és a kocsit vezető férfinél ittasságot jelzett az alkoholszonda. A kocsi a mellette ülő férfié volt. Az utas tudott róla, hogy társa alkoholt ivott, mégis engedte, hogy vezessen. Az előbbi férfi ellen járművezetés ittas állapotban, az autó tulajdonosa ellen járművezetés tiltott átengedése bűncselekmény miatt indult eljárás. A gyanú szerint ittasan vezető férfinél nem volt nála a jogosítványa, ezért a rendőrök helyszíni bírság megfizetésére is kötelezték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.