Közösségi oldalak

Hírek

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Egy szabálysértési őrizetbe vétel, két bűncselekmény miatt történt rendőri intézkedés.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2021. július 10-én szabálysértési őrizetbe vett egy 17 éves fiatalembert, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs vezetői engedélye. A rendőrök a fiatalt 8 óra 30 perc körül állították elő a Csizmadia Sándor utcából, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2021. július 10-én büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert engedély nélkül vezetett. A rendőrök 9 óra előtt néhány perccel Sarkadon, a Szalontai úton igazoltatták. Az ellenőrzésekor kiderült, hogy a rendőrség korábban egy évre, 2022. április 30-áig eltiltotta a járművezetéstől.

Békéscsabán, a Munkácsy téren, 2021. július 10-én 18 óra 30 perc körül összeszólalkozott egymással két férfi. A vita tettlegességig fajult, egyikük ököllel arcon ütötte a másikat. A bántalmazott férfi súlyosan megsérült, támadóját a rendőrök előállították és testi sértés bűntett miatt eljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.