Közösségi oldalak

Hírek

Pénzt lopott egy házból egy férfi Dombegyházon

Nem volt nehéz dolga a tolvajnak Dombegyházon, mert a kapuban belülről benne volt a kulcs és a be tudott nyúlni érte, a bejárati ajtó kulcsa pedig a teraszon, a gerendára volt felakasztva.

Több százezer forintot vitt el egy házból egy férfi Dombegyházon. A bűncselekményt valamikor az elmúlt három hétben követte el, a házigazda 2022. november 6-án jelentette be a rendőrségen, hogy nincs meg a pénze. Sejtette, hogy ki vihette el, mert emlékezett rá, hogy a korábban nála alkalmi munkát végző férfi tudta, hogy a bejárati ajtó kulcsát a teraszon, a gerendára felakasztva tartja.

A rendőrök előállították és elszámoltatták a férfit, aki elismerte, hogy bement az épületbe. A kapuban benne volt a kulcs, a bejárati ajtó kulcsát pedig leakasztotta a gerendáról. Átkutatta a lakást, és amennyi pénzt talált, el is vitte. Az ajtót és a kaput visszazárta, úgy távozott. Néhány nappal később újra visszament, a kulcsokat ugyanott találta, be is tudott menni, de már nem talált több pénzt. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 31 éves dombegyházi férfi ellen lopás vétség miatt büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A történtek kapcsán a rendőrség mindenkit arra kér, hogy vigyázzon a kulcsaira, ha bezárja a házát, lakását, vigye magával azokat! Ne akassza fel a kapufélfára, gerendára, ne dobja be a postaládába, ne tegye a lábtörlő alá! Megtakarított pénzüket lehetőleg ne tartsák otthon, ha pedig mégis így tesznek, akkor ne vegyék elő a látogatóik előtt, és ne beszéljenek senkinek arról, hogy milyen az anyagi helyzetük, mennyi pénzt tartanak otthon!

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!