Közösségi oldalak

Hírek

Okányban, Szeghalmon és Csorváson is intézkedni kellet a rendőröknek

Békés megyében 2022. április 30-án három helyen is garázdaság gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Először Okányban 10 óra 30 perc körül intézkedtek a rendőrjárőrök, mert összevitatkozott két szomszéd és dulakodtak is egymással. Az egyiküknél egy gáz- riasztópisztoly is volt, amit egyszer használtak is. A történtek során senki nem sérült meg. Mindkét férfit előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket. A rendőrség a pisztolyt lefoglalta.

Ezután 22 óra előtt néhány perccel Szeghalmon, az egyik italozóban egy férfi tányérral megdobott egy másikat, aki könnyebben megsérült. A Szeghalmi Rendőrkapitányság nyomozói a 68 éves szeghalmi férfit garázdaság elkövetésével gyanúsítják.

Végül Csorváson 23 óra 30 perc körül szóváltás után egy 33 éves csorvási férfi bántalmazott négy embert. Valamennyien nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon garázdaság gyanúja miatt indul büntetőfeljárás – tájékoztatta portálunkat Dr. Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!