Közösségi oldalak

Hírek

Nyolc Békés megyei településen lopta a kerékpárokat a sarkadi 20 éves biciklitolvaj

Járta a megyét és több településről lopott kerékpárt egy férfi Békésben. A rendőrök folyamatosan megosztották egymást között a területükön történt bűncselekményekről beszerzett információkat, így a nyomára akadtak és már több biciklit lefoglaltak tőle.

Kerékpárlopásokra berendezkedett férfit fogtak el a rendőrök 2022. szeptember 8-án Sarkadon. A 20 éves sarkadi fiatalember az elmúlt hónapokban utazgatott Békés megyében, a gyanú szerint Sarkad mellett Gyulán, Békésen, Muronyban, Békéscsabán, Dobozon, Medgyesegyházán és Orosházán is követett el bűncselekményt. Többségükben jó állapotú, nagy értékű bicikliket nézett ki magának, amelyekkel volt, hogy egyik településről a másikra át is tekert. A kerékpárok egy részét hazavitte, néhányat pedig út közben lerakott. A különböző településeken dolgozó rendőrök folyamatosan megosztották egymás között a területükön történt lopások részleteit, ahol készült kamerafelvétel, azt is egyeztették.

A szinte az egész megyére kiterjedő együttműködés eredményeként azonosították és elfogták az utazgató férfit. A kerékpárok mellett egy láncfűrészt és egy telefont is ellopott. Az utóbbit úgy, hogy Sarkadon, a buszállomáson leszólított egy férfit és elkérte a telefonját azért, hogy felhívhassa ismerősét. Eközben a készülék tulajdonosa bement egy dohányboltba. A férfi nem várta meg, míg kijön, hanem elszaladt a telefonnal együtt, amit aztán eladott. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 20 éves férfi ellen lopás vétség miatt folytat eljárást és a nyomozásban résztvevő hat rendőrkapitányság munkatársai közösen vizsgálják, hogy Békés megyében összesen hány bűncselekményt követhetett el. Több kerékpárt is lefoglaltak tőle, amelyeket a tulajdonosok a rendőröktől visszakapnak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!