Közösségi oldalak

Hírek

Miskéri László: Nap,- mint nap szembesülök azzal, hogy ez a térség lassan az ország szegény negyedévé válik

Miskéri László Fotó: Erdős Csaba

Miskéri László Békés megye 02. számú választókörzetében indul az előválasztáson. A Szarvast és Békést is magában foglaló körzetben induló képviselő-jelöltet a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd után a Jobbik is támogatásáról biztosította. Így már mind a három szervezet támogatását élvezi az előválasztás során.

Miskéri László a nyugdíjazásáig a békéscsabai központú, Békés megye minden településén szolgáltató közműtársaságnál, munkavédelmi szakemberként irányította a cég munkavédelmi tevékenységét. Jelenleg – öt ciklus óta – a cég szakszervezetének titkára.

Ismeri a megyét, ismeri a térségben élő emberek gondjait.

„Nap,- mint nap szembesülök azzal, hogy ez a térség lassan az ország szegény negyedévé válik. A kemény munka ellenére az itt élők jelentős része napi megélhetési gondokkal küszködik. Az tapasztalható, hogy az itteni bérek nagyon le vannak szakadva az ország többi régiójához képest.”

– fogalmazta meg a problémákat Miskéri László.

Szükség van a térség felzárkóztatására, változásra, elszámoltatásra. Egy élhetőbb, nyugodt, megfélemlítés nélküli országot, igazi demokráciát kell építenünk – áll az MSZP Békés Megyei Területi Szövetségének portálunkhoz eljuttatot közleményében.