Közösségi oldalak

Hírek

Életveszélyes sérülés lett a szórakozás vége Csorváson

Fejsérüléssel került kórházba egy vendég egy csorvási sörözőből. A vendéglátóhely kerthelyiségében zenét szolgálató férfi lökte el, mert felborította az egyik hangfalát. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Fellökött egy vendéget az ott zenélő férfi 2021. június 13-án 1 óra körül egy söröző kerthelyiségében Csorváson. Az ittas vendég többször megkapaszkodott az egyik hangfal állványába. A zenész tartott attól, hogy a hangfal felborul, tönkremegy, ezért kérte a vendéget, hogy menjen arrébb. A férfi azonban továbbra is a hangfalak és a szintetizátor körül maradt, majd az egyik hangfalat felborította. A zenész ezt nem látta, csak azt, hogy a hangfal a földre került. Rögtön gondolta, hogy az ittas férfi tette tönkre, ezért teljes erőből két kézzel hanyatt lökte őt, majd folytatta a zenélést.

Az ellökött férfi úgy beütötte a fejét, hogy életveszélyes állapotba került. A zenész beismerő vallomást tett. Állítása szerint nagyon feldühítette, hogy többször kérte a férfit, menjen odébb, de mégis ott maradt az eszközei közelében. Elmondta, hogy nem akart sérülést okozni neki. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés miatt büntetőeljárást indított ellene. Az ügyben indult nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait bíróság elé állítási javaslattal 2021. szeptember 2-án továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.