Közösségi oldalak

Hírek

Megverte, összerugdosta ismerősét egy férfi Békésen

Az eszméletlen, életveszélybe került embert magára hagyta és elment diszkóba, de a rendőrök rövid idő alatt elfogták. Az ügy rendőrségi vizsgálata befejeződött, az eljárás iratai az ügyészségre kerültek.

Békésen, az autóbusz-állomáson 2021. szeptember 24-én 20 óra 30 perc körül italozás közben, korábbi magánéleti probléma miatt összeszólalkozott két férfi. Egyikük ököllel megütötte a másikat, mire a bántalmazott férfi a földre került. Próbált védekezni, de támadója a tarkójánál fogva megemelte és ismét ököllel fejen ütötte, majd arcon rúgta és többször rátaposott a fejére.

A 29 éves békési férfi az életveszélybe került sérültet magára hagyta, felszállt egy buszra és elment a szomszédos városba, diszkóba. A rendőrök azonban a történtek után másfél órával a szórakozóhelyen elfogták. A jelenleg is letartóztatásban lévő férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. szeptember 22-én továbbították az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.