Közösségi oldalak

Hírek

A térfigyelőkamera buktatta le a 22 éves gyulai kerékpártolvajt

Lezárt kerékpárt lopott el egy férfi Gyulán, egy kerékpártárolóból. Az ügyről napokkal később értesítették a rendőrséget. A rendőrök a bejelentés után másnap elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit és a biciklit is megtalálták.

Kerékpárlopásról értesítették 2022. szeptember 20-án, kora délután Gyulán a rendőrséget. A bejelentő elmondása szerint a lezárt kerékpárját napokig nem használta és csak a bejelentés előtt nemsokkal vette észre, hogy azt ellopták. A bicikli Gyulán, a Vásárhelyi Pál utcában, egy kerékpártárolóban volt lezárva.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei ellenőrizték a térfigyelőkamerákat, amelyek közül az egyik rögzítette azt, hogy egy férfi még 2022. szeptember 16-án 2 óra körül elviszi a tárolóból a kétkerekűt. Az intézkedő rendőr felismerte a felvételen a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit miután sikerült azonosítani 2022. szeptember 21-én, délelőtt előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják a 22 éves gyulai férfit. Az ellopott kerékpárt is megtalálták és visszaadták a tulajdonosának – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!