Közösségi oldalak

Hírek

Meghalt Berki Krisztián

Fotó: Marjai János / 24.hu

Pénteken reggel holtan találták Berki Krisztiánt a IX. kerületi otthonában.

A 24.hu érdeklődésére a BRFK sajtóosztálya korábban azt közölte, egy haláleset miatt zajlik helyszíni intézkedés, és idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben, tehát nem gyilkosság történt.

A lap úgy értesült, Berki Krisztián nem öngyilkos lett. A BRFK az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy kábítószer gyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért emiatt büntetőeljárás is indul.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Ezt elismételték a helyszínen tartott rendkívül szűkszavú sajtótájékoztatón is a hatóságok.

A Bors úgy tudja, a halál hajnalban, valamikor éjfél után állt be Berki Krisztiánnál. Az, hogy mi okozta a tragédiát, egyelőre nem tudni. A Blikk információi szerint

Berki Krisztián holttestére lánya talált rá. A lap úgy tudja, kettesben voltak a házban édesapjával, és amikor a lány felébredt, holtan találta meg teraszon édesapját. Ezt követően édesanyját, Hódi Pamelát hívta telefonon.

Sajtóértesülések szerint a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül.

Berki Krisztián halálhírét felesége, Berki Mazsi korábban már megerősítette. Mint fogalmazott,

sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt.

 

Berki az Édes Életen kívül jó pár produkcióban feltűnt. Köztük A nagy duettben, A legbátrabb párosban, illetve az Ázsia Expresszben. Utóbbiban egyébként Ambrus Attilával volt párban, és sikerült megkaparintaniuk a tízmillió forintos főnyereményt, miután ők lettek a győztesek. Emellett műsorvezetőként is szerepet vállalt némelyik csatornánál, legutóbb a Life TV-n futó Bréking című műsorban tűnt fel, ám végül megváltak tőle, valószínűsíthetően a büntetőfékezési ügye miatt.

Berki az Édes Életen kívül jó pár produkcióban feltűnt. Köztük A nagy duettben, A legbátrabb párosban, illetve az Ázsia Expresszben. Utóbbiban egyébként Ambrus Attilával volt párban, és sikerült megkaparintaniuk a tízmillió forintos főnyereményt, miután ők lettek a győztesek. Emellett műsorvezetőként is szerepet vállalt némelyik csatornánál, legutóbb a Life TV-n futó Bréking című műsorban tűnt fel, ám végül megváltak tőle, valószínűsíthetően a büntetőfékezési ügye miatt.

Berkinek a különböző realityműsorok táptalajt adtak arra, hogy megosztó jellemét kamatoztassa, mondhatni hobbit űzött abból, hogy megbotránkoztassa a nyilvánosságot, és ezt élvezte is. Igen nagy meglepetést okozott többek között azon lépésével, hogy 2019-ben indult az önkormányzati választáson, mert Budapest főpolgármestere akart lenni. Végül csak 4047 szavazatot tudott összeszedni, ám politikai karrierjét ezt követően is folytatni kívánta. Korábban azt is bejelentette, hogy pártot alapít, és minden választókörzetben lesz egy-egy jelöltjük.

Közlekedési kihágásaival is igencsak felhívta magára a figyelmet, még a jogosítványát is elvették egy időre. Leginkább a 2018-as büntetőfékezési ügye döntötte romokba a megítélését, amikor is nagy sebességgel megelőzött egy menetrend szerint haladó buszt, majd hirtelen lefékezett, amikor visszasorolt az autóbusz sávjába. Ennek hatására a két jármű összeütközött, Berkit pedig közúti veszélyeztetéssel vádolták, ami miatt a bíróság végül első fokon két év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását négy évre felfüggesztették.