Közösségi oldalak

Hírek

Lejárató kampányba kezdtek a MÖM ellen

László Attila a MÖM elnöke

Aljas lejárató kampányba kezdett a Fidesz és a baloldal a MÖM ellen – írja László Attila portálunkhoz eljuttatot közleményében.

Továbbiakban azt írják, hogy

ennek az egyik legújabb bizonyítéka, a főváros 12. kerületének a (Hegyvidéki Önkormányzat) weboldalán megjelent cikk, amely a jól ismert Fideszes lejárató – propaganda gépezet által megfogalmazott hazugságokra épül.

A valóságban viszont arról volt szó, hogy egy kilakoltatás sorsára jutott férfi, mellett álltak ki a MÖM tagjai és a határozott, jogkövető fellépésünknek köszönhetően egy ideig nem lehetett foganatosítani a szabálytalan intézkedést.

Az önkormányzat bosszúja a MÖM irányába, egy vezércikk képében jelenik meg a saját médiájukban és amely nem más mint egy gyalázkodás. Pontosan azokkal a magyar emberekkel szemben, akik a szabadidejük terhére, sokszor anyagi áldozatot is vállalva, (mint a jelen esetben is) ott állnak a bajbajutott honfitársuk mellett a nehéz élethelyzetükben.

A hegyvidéki Fideszes önkormányzat ezzel a provokatív húzásával sajnos beállt azok mellé a baloldali önkormányzatok és kisebbségi felforgatók mellé, akik kínjukban és tehetetlenségükben minden eszközt, olykor törvénytelen eszközöket is bevetnek annak érdekében, hogy ártani tudjanak a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjainak.

Javaslom számukra, hogy a botcsinálta, hiéna zugfirkászaikat ne azért finanszírozzák, hogy lejárató írásokat készítsenek, hanem helyette inkább a közjó és a békés társadalmi együttélés propagandájára fektessenek az eddigieknél nagyobb energiát.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom a társadalmi igazságosság helyreállítása mentén folytatott harcában, egy olyan megrendíthetetlen erőt képvisel napjainkban, amely sem a baloldalnak sem a Fidesznek nincs az ínyére. Hiszen, ahol megjelennek mozgalmunk tagjai, ott nyilvánosságra kerülnek a mulasztások és a bűnök egyaránt.

Záró gondolatként ezúton tolmácsolom a Hegyvidéki Önkormányzati vezetőknek, hogy a Sztálinista propaganda felett napjainkban már eljárt az idő. Viszont a valódi nemzeti önvédelem nagy erőkkel építkezik ezekben a percekben is Magyarországon!

Szebb jövőt, minden igaz Magyarnak!
László Attila