Közösségi oldalak

Hírek

Koncz Zsófia egy mentőállomásnak adományozza az egymilliós sérelemdíjat

Koncz Zsófia egy mentőállomásnak adományozza a baloldali lapból kiperelt egymilliós sérelemdíjat.

Koncz Zsófia

Gulyás Gergely egymilliós sérelemdíjat nyert egy balos propagandalap ellen miután hazudtak róla és Koncz Zsófiáról. A Mandiner információi szerint a sérelemdíj sorsáról Koncz Zsófia fideszes országgyűlési képviselő dönt.
A bíróság ma megállapította: a baloldali propagandalap egyik cikkével megsértette Gulyás Gergely jóhírnév védelméhez fűződő személyiségi jogait.

A bíróság szerint a jogsértést a következő valótlan állításokkal követte el a médium: Gulyás Gergely Koncz Zsófiával annak házassága alatt szerelmi viszonyt folytat, vele így egy párt alkot, és ezt a kapcsolatot csak a házassága felbontása után kívánja a nyilvánosság előtt felvállalni. A miniszternek a per során egymillió forint sérelemdíjat is megítélt a bíróság.

A Mandiner információi szerint az egymilliós sérelemdíj sorsáról a szintén alaptalanul meghurcolt Koncz Zsófia fideszes országgyűlési képviselő dönt. A lap megkereste Koncz Zsófiát, igazak-e az értesüléseink, és ha igen, milyen célt szeretne támogatni az egymilliós összegből.

A legjobb helyen ez a pénz a választókerületem egyik mentőállomásánál lesz. Megkértem Gulyás Gergely miniszter urat, hogy a Tiszalúci mentősöknek adományozza a sérelemdíjat

– mondta Koncz Zsófia.

A politikus szerint a Tiszalúci Mentőállomáson a LUCAS mellkaskompressziós eszköz beszerzése jelenti jelenleg fő prioritást (az eszköz árának nagyjából a felét, vagyis 2,5 millió forintot szükséges a mentőállomásnak összegyűjtenie), amelyhez Gulyás Gergely egymillió forintos támogatása hatalmas előrelépést jelent.

Forrás: Pesti Srácok