Közösségi oldalaink

Hírek

Két elfogás és egy garázdaság miatt történt rendőri intézkedés Békés megyében

Garázdaság miatt elítélt férfit fogtak el 2022. június 16-án a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei. A 28 éves férfinek 30 nap szabadságvesztést kell letöltenie, de önként nem vonult be a büntetés-végrehajtási intézetbe, ezért a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. június 16-án elfogtak egy békésszentandrási férfit, akinek a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt elrendelte a körözését. A 37 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Sarkadon, a Kossuth utcában 2022. június 16-án 15 óra előtt korábbi sérelmek miatt összeszólalkozott két férfi, majd egyikük egy gáz- és riasztófegyverrel a másik arca felé lőtt. A meglőtt ember könnyű sérülést szenvedett. A lövést leadó dobozi férfit a rendőrök előállították és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene, a gáz-és riasztófegyverét pedig lefoglalták.


További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!