Közösségi oldalak

Hírek

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy gyulai autósnál

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy gyulai autósnál, a drogteszt pedig pozitív értéket mutatott nála. Emellett a férfit a bíróság körözte, mert nem kezdte meg büntetése letöltését.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrjárőrei egy megállított autóban 2021. november 11-én 20 óra 30 perc körül Kétegyházán, a Hunyadi János utcában. A jármű vezetőjénél pedig a drogteszt pozitív értéket jelzett. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A rendőrség a lefoglalt fehér kristály kábítószer hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg. Emellett a helyszínen intézkedő rendőrök megállapították, hogy a 31 éves gyulai férfi ellen a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. A férfit ezért Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.