Közösségi oldalak

Hírek

Illegális szemétlerakással szennyezte környezetünket egy féfi Doboz külterületén

Az udvarán évekkel ezelőtt elégetett hulladék maradványait rakta le egy férfi Doboz külterületén, egy erdő szélén. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy gyulai férfit, mert 2022. február 21-én reggel korábban elégetett szemét maradványait rakta le Doboz külterületén, egy erdő szélére. A több láda hulladékot már lepakolta és az utánfutós autójával távozni készült, amikor egy vadász tetten érte, kérdőre vonta és közben hívta a rendőrséget.

A férfi elmondta, hogy az udvarában rendet rakott és összeszedte az évekkel korábban elégetett szemét maradványait. Tartott tőle, hogy a hulladékszállítást végző cég nem szállítja majd el, amit összegyűjtött, ezért gondolta, hogy elviszi és lerakja valahol. Az elégetett szemét veszélyes hulladékot is tartalmazott, volt közötte hűtőradiátor, izzó, üvegszálas hullámpala, fém drót, illetve vas. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. július 21-én továbbították az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!