Közösségi oldalak

Hírek

Idős nőt rabolt ki egy 26 éves nő és egy 26 éves férfi Békésen

Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök rövid időn belül elfogták a békési párost, és visszaszerezték a pénzt. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Békésen, egy üzlet előtt 2022. január 17-én 11 óra 30 perc körül egy fiatal nő leszólított egy idős asszonyt és cigarettát kért tőle. Amíg ezzel elterelte a figyelmét, társa a 77 éves nő kerékpárjáról levett egy szatyrot és elszaladt a benne lévő pénzzel és iratokkal. A bűncselekményről érkezett bejelentés után a rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 26 éves nőt és a szintén 26 éves férfit. A Békési Rendőrkapitányság nyomozói kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a békési párost. Megtalálták a pénzt és az iratokat is, amiket a rendőrök visszaadtak az idős nőnek. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2022. március 25-én továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!