Közösségi oldalaink

Hírek

Gyulán közokirat-hamisítás, Medgyesegyházán súlyos testi sértés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

A Gyulai Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2021. július 29-én 14 óra 30 perc körül előállítottak egy lengyel állampolgárt. A férfi tehergépkocsival belépésre jelentkezett, az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a kamion pótkocsijának a forgalmi engedélyében a műszaki érvényességi időt átírták. A 39 éves férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Súlyos testi sértéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. július 29-én Medgyesegyházáról. A 28 éves férfi egy sörözőben előző este, szóváltás után többször megütötte ismerősét. A bántalmazott férfi súlyosan megsérült. A rendőrök a támadó férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!