Közösségi oldalak

Hírek

Fűnyírót akart lopni a tökrészeg férfi Szeghalmon

Kutyaugatásra felfigyelő szomszéd fülelt le egy lopni próbáló férfit Szeghalmon. A bűnügy rendőrségi vizsgálata három hét alatt befejeződött.


Fűnyírót akart lopni egy házból egy férfi 2023. január 22-én hajnalban Szeghalmon. A szomszédok negyed 6-kor arra figyeltek fel, hogy az utcában nagyon ugatnak a kutyák. Egyikük kiment és látta, hogy az ő házával szemben lévő épületnél mozgás van, valaki egy fűnyírót húz ki az udvarról az utcára. A szemtanú hívta a rendőrséget, közben a lopni készülő ember visszament az utcáról a házba és leült a teraszon. Mikor a rendőrök megérkeztek, először nem válaszolt a kérdéseikre. Szemmel láthatóan ittas volt és úgy tűnt, elbóbiskolt.

Mikor magához tért, utána sem tudta megmondani, mit keres ott. A rendőrök előállították és büntetőeljárást indítottak ellene. A lopás vétség kísérlet miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Szeghalmi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait bíróság elé állítási javaslattal 2023. február 13-án továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.