Közösségi oldalak

Hírek

Ezen a héten Békéscsabán és Újkígyóson tart toborzást a Rendőrség

Rendőrként, határvadászként és iskolaőrként is dolgozhatsz velünk. Toborzást végző kollégáink ezen a héten Békés megyében Békéscsabán és Újkígyóson állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Békés megyében folyamatosan zajlik a toborzás. A rendőrök forgalmas helyeken és rendezvényeken egyaránt várják a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket. A Csaba Centerben szeptember 12-én 10-től 12 óráig, majd szeptember 14-én 16-tól 18 óráig működik információs pont. Hétvégén, szeptember 17-én 9 órától 13 óráig az újkígyósi búcsúba kilátogatókat várják tanácsadással, hasznos kiadványokkal a kollégák.

Határvadásznak, rendőrjárőrnek és iskolaőrnek is lehet jelentkezni. A képzésekről, illetve az egyes szakterületeken dolgozók feladatairól a megjelölt időpontokban és helyszíneken részletes tájékoztatást lehet kapni. A toborzók a jelentkezési lapok kitöltéséhez és benyújtásához is segítséget nyújtanak azoknak, akik már meghozták a döntésüket. A rendőrség honlapján megtalálható minden, a jelentkezéshez szükséges információ, valamint a karrier@bekes.police.hu ímélcímen is lehet érdeklődni – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!