Közösségi oldalak

Hírek

Elhunyt Vágó István

Elhunyt Vágó István – közölte a Demokratikus Koalíció. A népszerű televíziós műsorvezető, szerkesztő, a hazai televíziós kvízek legsikeresebb alakja, a Szkeptikus Társaság alapító tagja, a Demokratikus Koalíció tagja 74 éves volt. A Demokratikus Koalíció Vágó Istvánt saját halottjának tekinti.

„Váratlanul elhunyt Vágó István barátunk és társunk. A sikeres televíziós, az ország egykori legnépszerűbb vetélkedőjének vezetője, a Szkeptikus Társaság alapítója, a Demokratikus Koalíció elnökségében sok-sok éven át dolgozó társunk örökre itt hagyott minket. A tényekért, a tudományért, a rációért és a szabad, európai Magyarországért folytatott küzdelmét mostantól nélküle kell folytatnunk. A Demokratikus Koalíció Vágó Istvánt saját halottjának tekinti, a párt közössége, politikusai, kollégái, támogatói osztoznak a család gyászában. István, nyugodj békében!” – közölte a Demokratikus Koalíció elnöksége.

A közleményből nem derült ki, pontosan mi okozta az egykor népszerű műsorvezető halálát. Vágó István 12 órával ezelőtt, péntek este még posztolt a Facebook-oldalán.