Közösségi oldalak

Hírek

Elfogták Türk Róbert Dániel aljas gyilkost!

A budapesti rendőrök ötnapos hajtóvadászat eredményeként elfogták az angyalföldi emberölés gyanúja miatt körözött T. Róbertet.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a fiatal lányt halálra késelő aljas gyilkos után

A 35 éves férfit 12 óra 50 perckor a III. kerületben fogták el, az elszámoltatása jelenleg is tart – olvasható a hatóság honlapján.

A rendőrség emlékeztetett: egy XIII. kerületi, Véső utcai lakásban július 13-án éjjel holtan találtak egy fiatal nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt rendelt el nyomozást, a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A hatóság gyanúja szerint T. Róbert féltékenységből ölhette meg barátnőjét, majd elmenekült. Előbb megsemmisítette a telefonját és a SIM-kártyáját is, aztán öt napon át bujkált a rendőrök elől. Korábban voltak, akik úgy vélték, hogy T. öngyilkosságot is elkövethet, mivel az ilyen típusú bűncselekmények elkövetői gyakran tesznek kárt magukban. Ennek azonban ellentmondani látszott, hogy kedden valaki privátra állította T. Instagram-fiókját, hiszen ha maga a körözött férfi volt az, akkor az egyben arra is utal, hogy életben van.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy nem adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot T. ellen, amiből arra lehetett következtetni, hogy a hatóságok szerint az elkövető nem hagyta el az országot és az elfogás helyszínéből látható, hogy ebben igazuk is volt.