Közösségi oldalak

Hírek

Kék hírek Békés megyéből

Elfogatóparancs alapján történt őrizetbe vétel és bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiak előállítása.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2022. március 13-án őrizetbe vett egy madarasi férfit, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2022. március 13-án büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert annak ellenére vezetett, hogy korábban az Orosházi Járásbíróság 2023. augusztus 5-ig eltiltotta a járművezetéstől. A csanádalberti férfi személygépkocsival közlekedett Kardoskúton, egy körzeti megbízott állította le és igazoltatta.

Orosházán, az Arany János utcában 2022. március 13-án 20 óra 15 perc körül egy férfi összeveszett a barátnőjével, majd dühében megrongálta egy lakóház ereszcsatornáját és ablakpárkányát. A 22 éves férfit a rendőrök előállították és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2022. március 13-án este Orosházán. A 19 éves fiatalember lakásában kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket és élő növényt, valamint annak termesztéséhez szükséges eszközöket találtak, foglaltak le.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított két férfi ellen, mert a gyanú szerint Füzesgyarmat külterületéről, egy mezőgazdasági telephelyről fóliasátor alkatrészeket és egy autóroncsot vittek el. A lopásról a rendőrségre 2022. március 13-án délután érkezett bejelentés, a rendőrök nem sokkal később elő is állították a páros mindkét tagját – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.