Közösségi oldalak

Hírek

Baleset Kertészszigetnél, Tótkomlóson és Újkígyóson, soha nem volt jogosija a medgyesegyházi nőnek

Békés megyében 2022. március 12-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Kertészsziget külterületén 9 óra körül egy személygépkocsi vezetője letért az útról és fának ütközött. A jármű vezetője súlyosan megsérült.

Egy órával később Tótkomlóson, a Kossuth Lajos utcában egy személyautó a gyalogos-átkelőhelyen nem adott elsőbbséget egy kerékpárját toló nőnek és elütötte. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

Újkígyós külterületén 11 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A mentők az egyik autó utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Csabaszabadiban, az Apácai úton 2022. március 12-én 21 óra előtt néhány perccel ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő nőt. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 21 éves medgyesegyházi nőnek nincsen, és soha nem is volt vezetői engedélye. A nőt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!