Közösségi oldalak

Hírek

Életveszélyesen megsérült egy autó utasa Békéscsabán

A kocsi vezetője elmondása szerint körülnézett, úgy hajtott be egy kereszteződésbe, mégis összeütközött egy tehergépkocsival. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán, a Lorántffy utca és a Munkás utca kereszteződésében, 2022. május 24-én 13 óra körül egy személyautó tehergépkocsival ütközött. Az előbbi jármű vezetőjének volt elsőbbségadási kötelezettsége, a nő elmondása szerint körül is nézett, mégis megtörtént a baleset. A személygépkocsi jobb első utasa súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügy vizsgálatát befejezte és a büntetőeljárás iratait 2022. szeptember 13-án továbbította az ügyészségre.

A történtek kapcsán a rendőrség kéri a közlekedőket, hogy legyenek nagyon figyelmesek, kereszteződéseknél alaposan nézzenek körül! Ahol elsőbbséget kell adniuk, ha szükséges, ne csak lassítsanak, hanem álljanak is meg, hogy jól belássák azt az útszakaszt, ahonnan járművek érkezhetnek! Ha látnak közeledő járművet, de nem tudják jól megbecsülni a sebességét, a távolságát, inkább ne hajtsanak ki elé – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.