Közösségi oldalak

Hírek

Drogos fiatalok, és egy rablás miatt körözött férfi miattintézkedttek a rendőrök

Fiataloknál kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak, körözött autót foglaltak le és egy rablás miatt körözött férfit is elfogtak a rendőrök.

Békéscsabán, a Szarvasi úton 2022. szeptember 14-én 19 óra 30 perc körül felfigyeltek a rendőrök egy kivilágítatlanul álló személygépkocsira. Igazoltatták a benne ülő két fiatalt és átvizsgálták az autót. A 21 és 22 éves békési férfiaknál kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak, és a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett náluk. A fehér port, tablettákat és növényi törmeléket a rendőrök lefoglalták. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az ügyben kábítószer birtoklása vétség miatt rendelt el nyomozást.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2022. szeptember 14-én kilépésre jelentkezett egy lengyel férfi. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy az autót, amivel közlekedett, a spanyol hatóságok körözik, ezért a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lefoglalta.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. szeptember 14-én elfogtak egy nagyecsedi férfit, akinek rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság elrendelte a körözését. A 29 éves férfit átadták a budapesti rendőröknek.