Közösségi oldalak

Hírek

Besurranó tolvajok ügyét tárgyalta a bíróság

Kisebb értékre üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és további 2 rendbeli lopás bűntette miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítvány egy 53 éves büntetlen előéletű kevermesi nővel szemben, aki besurranó tolvajként követte el a bűncselekményeket. A járási ügyészség indítványa szerint meg kell majd térítenie a sértettek részére okozott kárt és meg kell fizetnie a nyomozás során felmerült tetemes összegű, közel 2.300.000.-Ft-ot kitevő bűnügyi költséget is.

A nő 2022. augusztus 23-án napközben jogtalan eltulajdonítás szándékával jelent meg Kevermesen, a Rákóczi utcában. Egy lakatlan ingatlanra bemenve a szomszédos ház oda néző ablakára felszögelt szúnyoghálót lefeszítette, majd az ablakon keresztül a nyári konyhába bemászott, és ott magához vette a lakóház bejárati ajtajának kulcsát. Ezt követően a nyári konyha ablakán kimászott, a kerítésen keresztül bemászott a lakóház udvarába, majd a lakóház bezárt bejárati ajtaját az általa a nyári konyhából elhozott kulccsal kinyitotta. A lakóházban kutatást végzett és a hálószoba szekrényében lévő ékszertartóból jogtalan eltulajdonítás szándékával több különféle arany ékszert vett magához 300.000.-Ft értékben, ezen túlmenően a nyári konyhában található fagyasztóládából 5.000.-Ft értékű élelmiszert tulajdonított el, majd távozott a helyszínről.

2022. december elején a nyitott utcai kiskapun és a lakóház nyitott bejárati ajtaján keresztül surrant be egy 79 éves idős nő Jókai utcai lakóházába és a hálószobában lévő szekrényből jogtalan eltulajdonítási szándékkal 140.000.-Ft készpénzt vett el. 2023. február 11-én, a délutáni órákban egy idős férfi Petőfi utcai lakóházánál jelent meg, ahová a csukott, de nem zárt utcai kiskapun és bejárati ajtón keresztül bement; a lakóházban kutatást végzett és a sértett ágya melletti kisszekrényen lévő pénztárcából jogtalan eltulajdonítási szándékkal 135.000.-Ft készpénzt vett el – tájékoztatta portálunkat Dr. B. Nagy Barbara főügyészségi ügyész, sajtószóvivő.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna