Közösségi oldalak

Hírek

Barátja családját lopta meg egy 19 éves Okányban

Barátja családját lopta meg egy 19 éves fiatalember Okányban. Tette nem marad büntetlenül, a rendőrség vádemelést javasol ellene.

 

Több százezer forint tűnt el egy okányi házból: 2023. szeptember 15-én délután derült ki, hogy azt a kulcsos fémdobozt, amiben az ott lakók pénze volt, valaki felfeszítette. A családtagok közül csak az egyik gyermek tartózkodott otthon egy ideig, és beengedte a barátját. Ráadásul, amíg elment a mosdóba, magára is hagyta őt. A barát korábban már látta, hol tartják a háziak a megtakarításukat, ezért keresnie sem kellett.

Elővette a pénzkazettát, majd a teraszon talált szerszámmal felfeszítette. Mire a házban lakó fiú végzett a mosdóban, ő már vissza is tette a kiürített értéktárolót a helyére. A több százezer forint nagy részét a tizenévesek együtt költötték el szerencsejátékra. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 19 éves fiatalt lopás bűntettével gyanúsítja, és vádemelést javasol ellene. A rendőrség a nyomozás iratait megküldte az ügyészségnek – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.– tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.