Közösségi oldalak

Hírek

Baleset Békéscsabán, illegális szemetelő Mezőberényben piások buktak Békéscsabán és Füzesgyarmaton

Békéscsabán, a Szarvasi úton, 2022. május 12-én 17 óra 40 perckor elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két személygépkocsi. A balesetben a szabályosan közlekedő autóban utazó két gyermek könnyű sérülést szenvedett.

Háztartási és elektronikai hulladékot, gumiabroncsokat pakolt le egy férfi 2022. május 12-én 17 óra körül Mezőberényben, a Kinizsi utca és a Rózsa utca közötti földút melletti mezőgazdasági területre. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei az 57 éves szarvasi férfit a történtekről érkezett bejelentés után rövid idő alatt azonosították és hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2022. május 12-én Békés megyében. Egyiküket Békéscsabán igazoltatták, ő személygépkocsit vezetett.

A másik férfi segédmotor-kerékpárral közlekedett, őt Füzesgyarmaton állították le és ellenőrizték. Miután a szonda alkoholfogyasztást jelzett náluk, mindkettőjüktől elvették a vezetői engedélyüket és büntetőeljárást indítottak ellenük.