Közösségi oldalak

Hírek

Adománygyűjtő dobozt lopott el egy vésztői pékségből egy helyi nő – kék hírek Békés megyéből!

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 32 éves vésztői nő ellen, mert a gyanú szerint 2022. január 13-án ellopott egy adománygyűjtő dobozt egy vésztői pékségből. A dobozban több tízezer forint volt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. január 19-én elfogtak egy férfit, akinek a Békéscsabai Járásbíróság rendelte el a körözését azért, hogy az ügyében megtörténhessen a bíróság elé állítás. A férfit a rendőrök előállították és őrizetbe vették.

Két autóst vett őrizetbe a rendőrség 2022. január 19-én Békés megyében. Az egyik férfit Újkígyósról állították elő, mert nincs jogosítványa és úgy vezetett, ezzel szabálysértést követett el. A rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. A másik férfit Békésen állították le, és őt bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, ugyanis korábban bevonták a vezetői engedélyét, ennek ellenére ült volán mögé – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!