Közösségi oldalak

Belföld

Varjú László Békéscsabán tartott sajtótájékoztatót

Varju László, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője Békéscsabán a Csaba Center főbejáratánál tartott sajtótájékoztatót szerda este.

– Magyarországon az elmúlt hónapok olyan tragikusan alakultak, hogy minden magyar ember megsínyli az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának a következményeit – jelentette ki a DK politikusa.

Kiemelte a rossz gazdaságpolitika következményeit, ilyen az infláció nagy méterű növekedése, a többszörös gázáremelés és a megélhetési válság.

Mindezek ellen a Demokratikus Koalíció reális alternatívákat dolgoz ki, melyekkel érdemben segíti a lakosság, a vállalkozások és az önkormányzatok működését. Az árnyékkormány tagjaként tájékoztató rezsifórumokat tartunk, ahol az embereknek segítünk a számlákon eligazodni, illetve azon, hogy azokat a gazdasági folyamatokat megértsék, amelyek őket is érintik. Szerinte olyan segítséget kell nyújtani az embereknek, az önkormányzatoknak és a vállalkozóknak a megemelkedett rezsidíjak miatt, amely érdemi és valóban segítséget nyújt– mondta Vajú László.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!