Közösségi oldalak

Belföld

Baltával verte fejbe egy 81 éves férfi a fiát – Kék hírek Békés megyéből

Nézeteltérés alakult ki apa és fia között 2022. november 29-én 9 óra 15 perc körül Szabadkígyóson, egy családi házban. A vita során a fiatalabb férfi megpofozta az idősebbet. Ezután a 81 éves férfi egy baltával fejen ütötte a fiát, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán életveszélyt okozó testi sértés kísérlet gyanúja miatt indult büntetőeljárás és a nyomozók az apát őrizetbe vették.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2022. november 29-én őrizetbe vett egy orosházi férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Gyulai Törvényszék 2023. május 29-ig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök Orosházán, a Kisfaludy utcában állították le és igazoltatták az autóst. A 72 éves férfi ellen a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Békési Rendőrkapitányságon 2022. november 29-én kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 16 éves fiú ellen. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett a békési fiatalnál. A nyomozók igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálják, hogy milyen tiltott szert fogyaszthatott a fiú – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.