Közösségi oldalak

Belföld

Ügyészségen a nyugtatóval rabló két férfi ügye

Kirabolta ismerősét két férfi Gyulán. Gyógyszerrel elaltatták, úgy szerezték meg a pénzét. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Gyulán, egy lakóházban 2021. szeptember 2-án este két ismerőse pénzt vett el a házigazdától. Egyikük ott lakott egy bérelt szobában, míg a másik férfi látogatóba ment hozzájuk és együtt italoztak. Közben régi sérelmek is szóba kerültek, és a páros elhatározta, hogy egyikük nyugtatójával elaltatják az idős férfit, utána pedig elveszik a pénzét. A bérlő tíz tablettát tört össze, üdítőbe tette és odaadta neki. A házigazda megitta, elaludt, és ekkor több tízezer forintot vettek el tőle, amit elosztottak.

A begyógyszerezett férfi azonban hamar felébredt és azonnal sérelmezte, hogy nincs meg a pénze, ezért az élettársa hívta a rendőrséget. A két férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. szeptember 28-án továbbították az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!