Közösségi oldalak

Belföld

Tragédia – Egy kisgyermek égett bent egy lakóházban Kisdombegyházon

Egy parasztház teljes terjedelmében leégett Kisdombegyházon a Lehel utcában. Sajtóinformációk szerint, egy gyermek vesztette életét a tűzesetben.

Teljes terjedelmében égett egy lakóház Kisdombegyházon, a Lehel utcában. A tűzesethez a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre vonultak az orosházi hivatásos tűzoltók is. A lángokat a mezőkovácsházi és orosházi tűzoltók fojtották el. A tűz miatt a ház lakhatatlanná vált. Arra, hogy miért gyulladt ki az épület, vizsgálat fogja kideríteni.

Magyar Zsolt, Kisdombegyház polgármestere megrendülten nyilatkozott a sajtónak:

– A család négy gyermeket nevel, a szülők dolgozni voltak, a nagymama volt otthon, amikor a lángok felcsaptak. Úgy tudják a falubeliek, a legkisebb gyermek lelte halálát a tűzben. A család elhelyezéséről szeretnénk gondoskodni, van egy olyan épületünk, ahol tudunk majd fűteni. Ideiglenesen az is segítség. Megoldjuk, hogy legyenek ruháik, most szedjük össze, amit csak lehet. Az egész település összefogott

– mondta a polgármester.

17:00

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. november 24-én 14 óra 17 perckor érkezett bejelentés arról, hogy tűz ütött ki Kisdombegyházon, egy családi házban. Az épületben hárman tartózkodtak, egy két éves gyermek, egy 17 éves fiatal és egy 68 éves nő. Utóbbi két ember ki tudott menekülni, de a kisfiút nem sikerült kimenteni, ő a helyszínen életét vesztette. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indult büntetőeljárás és a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia okát, körülményeit.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!