Közösségi oldalak

Belföld

Ikrei és párja gyászolja a felelőtlen BMW-s miatt elhunyt mezőberényi férfit

A múlt héten tragikus autóbalesetben elhunyt mezőberényi fiatalember családjának megsegítése érdekében indítottak gyűjtést barátai, ismerősei. Szabó Ferenc harmincnyolc évesen halt meg, két gyönyörű ikerfia maradt félárván.

Nem bírta kivárni a sorát és egy rossz döntéssel megölt egy embert

A fiatalember múlt pénteken reggel is dolgozni indult, amikor vétlenként egy frontális ütközésben vesztette életét. Ismerőse, Csatári László, aki a gyűjtést is elindította, hírportálunknak elmondta, Fecó nagyszerű, végtelenül kedves ember volt, akit nem lehetett nem kedvelni. Párjával több évet küzdöttek, hogy gyermekük lehessen, ami négy esztendővel ezelőtt sikerült is, gyönyörű ikerfiaik születtek. Nagyon jó gondolkodású, összetartó családról van szó, és mivel a fiatalember szülei elhunytak, velük, a családdal él Fecó húga is.

A képen még együtt a család, az édesapát tragikus körülmények között elvesztették

A hozzátartozókat lelkileg rendkívüli módon megviseli, és anyagilag is nagyon nehéz helyzetbe hozta az édesapa fájdalmas elvesztése és fájó hiánya. Szabó Ferenc óriási űrt hagyott maga után. Laci ezért is kezdeményezett gyűjtést a család érdekében.

Csatári László, a Laurus Duó Kft. dolgozójaként indította a gyűjtést a cégnél, és arra kért mindenkit, hogy aki támogatni tudja a családot, Fecó párja, Erdélyi Csilla 11773339-00397243-as (OTP Bank) számlaszámára utalja át a segítséget, a közlemény rovatba kérjük írják be: adomány, illetve, aki a készpénzben akar segíteni az a Csaba Center információs pultjánál kihelyezett gyűjtődobozban is elhelyezheti adományát. Ugyanitt ruhákat és tartós élelmiszereket is le lehet adni, mert arra is nagy szükség van. Az ikerfiúk mérete 104-es, de már kicsit nagyobb, 110-es ruhák is jól jönnek, hiszen a gyerekek gyorsan nőnek.

Mezőberényben szintén segítik a családot. A helyi polgármesteri hivatalban ugyancsak kialakítanak egy gyűjtőpontot, ahol szintén ruhaneműt, illetve tartós élelmiszereket várnak a szervezők.

A helyi gyűjtésről a 06/66/515-515-ös telefonszámon, illetve a polgarmester@mezobereny.hu email címen kérhető bővebb információ. Emellett a családdal kapcsolatban álló nevelési intézmény is igyekszik támogatni a gyerekeket és édesanyát.

A család nagyon köszöni mindenkinek, aki segíteni tud ebben a nagyon nehéz, szinte feldolgozhatatlan helyzetben nekik.

Forrás: beol.hu