Közösségi oldalak

Belföld

Tolvajokat és egy értetlent állítottak elő

Két házból próbált lopni egy férfi Battonyán. A második helyre 2024. május 23-án 16 óra körül ment be, akkor egy szemtanú hívta a segélyhívót, így a rendőrök tetten is érték. A férfi az utcakaput befeszítette, egy ablakot betört és úgy jutott be a házba, de semmit nem tudott elvinni. Kiderült, hogy két nappal korábban egy felújítás alatt lévő ház kapujáról feszítette le a lakatot, bement az udvarra, de semmit nem tudott ellopni. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 48 éves battonyai férfit lopás vétség kísérlet elkövetésével gyanúsítja.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2024. május 23-án szabálysértési őrizetbe vett egy mezőtúri férfit, mert lopni próbált egy üzletből. Tetten érték és a rendőrök a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2024. május 23-án Kétegyházáról előállítottak egy férfit, mert késő este annak ellenére megjelent volt élettársánál, hogy a rendőrség korábban távoltartó határozatban megtiltotta neki, hogy felvegye vele a kapcsolatot. Bement a nő házának bekerített udvarára és nem akart elmenni onnan. A rendőrök a kétegyházi férfit őrizetbe vették és a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.