Közösségi oldalak

Belföld

Személyi sérüléssel járó baleseteknél helyszíneltek és ittas sofőrök miatt intézkedtek a rendőrök Békés megyében

Békés megyében 2022. május 14-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békés külterületén 13 óra 45 perc egy személygépkocsi lesodródott az útról és a tetejére borult. A balesetben hárman könnyebben megsérültek.

Egy órával később Békéscsabán, az Élővíz-csatorna melletti kerékpárúton elesett biciklijével egy férfi, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsaba közelében 15 óra 15 perc körül szintén egy kerékpáros balesetezett, a 34 éves férfi súlyos sérülést szenvedett.

Mezőberényben, a Kölcsey lakótelepnél egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi egy leparkolt autónak ütközött. A mentők a mezőberényi férfit és utasát is nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Békés megyében három helyen történt ittas járművezetés gyanúja miatt rendőri intézkedés. Békésszentandráson, Medgyesegyházán és Medgyesbodzáson is pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. A helyszíni szondáztatást mindhárom esetben újabb két mérés követte, ezek a mérések is mindhárom férfinál megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellenük.